Η Wahoo Fitness, ηγέτης στις ποδηλατικές συσκευές GPS, ανακοινώνει ότι όλοι οι υπολογιστές ELEMNT θα μπορούν τώρα να λαμβάνουν νέες μετρήσεις από ηλεκτρικά ποδήλατα.

Το ELEMNT BOLT, το πρώτο κοντεράκι  GPS που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους ποδηλάτες ένα αεροδυναμικό πλεονέκτημα, θα διατίθεται επίσης σε ένα stealth χρώμα, μαύρο σε μαύρο χρώμα, το χρώμα που ζητούν οι περισσότεροι πελάτες της Wahoo.

Μαζί με τη νέα εμφάνισή τους, η Wahoo έχει επίσης μειώσει την τιμή των ηλεκτρονικών υπολογιστών ELEMNT BOLT GPS. Ένα ανεξάρτητο ELEMNT BOLT, σε οποιοδήποτε χρώμα, θα κοστίζει τώρα 219 €.

Ενσωμάτωση ANT+ LEV

Με μια ενημέρωση λογισμικού διαθέσιμη σήμερα, όλοι οι υπολογιστές ELEMNT μπορούν τώρα να λαμβάνουν βασικές μετρήσεις από επιλεγμένα μοντέλα Giant και Specialized e-bikes, καθώς και βασικά δεδομένα από οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά ποδήλατα ANT+ LEV e-bikes.

Μόλις γίνεται ζεύξη με συμβατά ηλεκτρικά ποδήλατα, οι υπολογιστές ELEMNT με ενημερωμένο λογισμικό θα μπορέσουν να εμφανίσουν την υπολειπόμενη απόσταση με τη χρήση μπαταρίας, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την τρέχουσα λειτουργία και το ποσοστό υποβοήθησης. Επιπλέον, οι οθόνες προπόνησης ELEMNT θα μπορούν να αναφέρουν στους αναβάτες πόσο χρόνο ξοδεύουν σε καθεμιά από τις ζώνες ηλεκτρικού ποδηλάτου και έτσι να εκτιμούν την υπολειπόμενη απόσταση.

«Με περισσότερους ποδηλάτες που επιλέγουν ηλεκτρικά ποδήλατα για να διευκολύνουν τη μετακίνηση ή να κάνουν πιο διασκεδαστική την οδήγηση αναψυχής, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια ενημέρωση που θα επιτρέπει στους υπολογιστές GPS ELEMNT να εξυπηρετούν καλύτερα αυτούς τους αναβάτες», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής της Wahoo, Megan Powers.

«Η νέα ενημέρωση είναι το τελευταίο μας βήμα για την αύξηση του αριθμού των αισθητήρων που είναι συμβατοί με τους υπολογιστές GPS ELEMNT και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε περισσότερους ποδηλάτες να εκμεταλλευτούν τους κορυφαίους υπολογιστές μας ποδηλασίας σε χαμηλότερη τιμή».

Αυτό το νέο λογισμικό θα επιτρέψει στους αναβάτες e-bike να δουν σημαντικά δεδομένα από το ποδήλατό τους παράλληλα με άλλα δεδομένα οδήγησης και να τους δώσει πρόσβαση στο κορυφαίο προϊόν της Wahoo.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση wahoofitness.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Liège-Bastogne-Liège 2024 – Νίκη για Tadej Pogačar

Ο Tadej Pogačar κατέκτησε τη νίκη στο Liège-Bastogne-Liège 2024,με μια αποφασιστική επίθεσ…