Μια νέα σειρά του Netflix μετά την σεζόν 2019 της Movistar, καταγράφει τις εντάσεις μεταξύ των Nairo Quintana και Mikel Landa στο Tour de France εκείνου του έτους. Ως αποτέλεσμα, και οι 2 αθλητές τελικά εγκατέλειψαν την ομάδα στο τέλος του έτους.

Με τίτλο «Η λιγότερο αναμενόμενη ημέρα» περιέχει έξι 20λεπτα επεισόδια, η σειρά είναι στα ισπανικά με αγγλικούς υπότιτλους. Καταγράφει τα θέματα επικοινωνίας που έχουν ενοχλήσει την ισπανική ομάδα τα τελευταία χρόνια, καθώς προσπάθησαν να εξισορροπήσουν τις φιλοδοξίες τριών πιθανών ηγετών του Grand Tour, μια τακτική που δεν κατάφερε να κορυφωθεί με κανέναν από αυτούς να φοράει την κίτρινη φανέλα στο Champs- Élysées.

«Αν δεν λύσουν τις διαφορές τους, έχουμε πρόβλημα», λέει ο Alejandro Valverde στο 4ο επεισόδιο, ως μια από τις πιο δημόσιες εκδηλώσεις των προβλημάτων μέσα στην ομάδα που έρχονται στο φως όταν η Movistar συνέχισε να οδηγεί το πελοτόν, όταν ο Quintana έχασε επαφή στο 14ο εταπ, με τερματισμό στην κορυφή του Tourmalet.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Movistar δήλωσε: «Η ταινία που γυρίστηκε για 8 μήνες σε τοποθεσίες σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, από την έδρα της ομάδας στην Παμπλόνα (Ισπανία) μέχρι το βόρειο τμήμα του Carchi στο Εκουαδόρ, φέρνει τις κάμερες στις καθημερινές δραστηριότητες της Movistar, προσπαθώντας να δείξει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις των κύριων μελών της».

«Ανοίξαμε τις πόρτες μας σε κάθε meeting πριν κάθε εταπ, στο λεωφορείο της ομάδα, στα δωμάτια των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια του μασάζ, στο πρωινό και στο δείπνο και, φυσικά, στα αυτοκίνητα συνοδείας όπου υπάρχουν όλα τα πλάνα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ποδηλατικής σεζόν».

Στο τέλος της σεζόν του 2019, ο Mikel Landa αποχώρησε για την αναβαθμισμένη Bahrain-McLaren, ενώ ο Nairo Quintanta χρήστηκε αρχηγός στην Arkéa-Samsic, όπου έχει ήδη κερδίσει αρκετές νίκες για τη γαλλική ομάδα, όπως το 7ο εταπ στο Paris Nice και η συνολική νίκη στο Tour de La Provence.

Και τα 6 επεισόδια είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 27 Μαρτίου και θα προσφέρουν οπαδούς της ποδηλασίας, ακόμα μια όμορφη σειρά στο Netflix για να περάσουν το χρόνο τους ευχάριστα, ενώ η καραντίνα για τον κορωνοϊό ακόμα βρίσκεται σε ισχύ.

Καλές προβολές…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

La Flèche Wallonne 2021 – Λίστα εκκίνησης

Ο 2ος αγώνας από τους 3 κλασσικούς των Αρδεννών, το La Flèche Wallonne θα πραγματοποιηθεί …