Οι Christian Meier και Sven Tuft συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2005 όταν ο Christian κλήθηκε να συμμετάσχει στην Καναδική Continental ομάδα Symmetrics ως junior. Σύντομα βρέθηκαν να ζουν ως γείτονες στην αυλή του ιδιοκτήτη της ομάδας Kevin Cunningham.

Έκαναν προπονήσεις μαζί, έκαναν παρέα και δοκίμαζαν οτιδήποτε τους κρατούσε ενεργούς, από αποδράσεις με σκι, χειμερινή πεζοπορία ή ju-jitsu.

Συμμετείχαν στους μεγαλύτερους αγώνες ποδηλασίας, στη Νότια Αμερική για να συλλέξουν πόντους UCI για την ομάδα τους Symmetrics, προτού και οι δύο υπογράψουν στην Garmin-Slipstream / Transitions (τώρα EF Pro Cycling) και ενώνουν δυνάμεις για άλλη μια φορά στην GreenEDGE.

Οι Christian Meier and Sven Tuft στο δρόμο…

«Κοιτάζουμε πίσω εκείνη την εποχή ως μια υπέροχη στιγμή, ήταν τόσο απλή. Γνωρίζαμε τι ακριβώς κάναμε και ήταν αυτό που αγαπήσαμε. Πηγαίναμε για προπόνηση και μετά δεν είχατε κάτι άλλο στο πρόγραμμα».

Μετά τη συνταξιοδότηση από την επαγγελματική ποδηλασία, η ζωή τους οδήγησε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να βρίσκουν χρόνο για να περάσουν ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο μαζί – στο ποδήλατο φυσικά – που θυμίζουν τις παλιές καλές μέρες και πάντα σχεδιάζουν την επόμενη απόδραση.

Η παραπάνω ιστορία και βίντεο που δημιουργήθηκε από την εταιρία The Service Course.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα αναψυκτικά;

Όλοι αναζητάμε ένα παγωμένο αναψυκτικό, στη μέση μιας καλοκαιρινής προπόνησης. Όμως μακροπ…