Ο Peter Sagan διαμαρτύρεται επίσημα για τον αποκλεισμό του

Ο Peter Sagan και η ομάδα του Bora – Hansgrohe διαμαρτυρήθηκαν επίσημα για τον αποκλεισμό. Κάλεσαν δεν την αγωνόδικο επιτροπή να αναιρέσει την απόφαση της.

Για το όλο περιστατικό, ο Σλοβάκος δήλωσε “…στο σπριντ, δεν γνώριζα ότι ήταν ο Mark Cavendish πίσω μου. Ερχόταν απο τα δεξιά και προσπαθούσα να ακολουθήσω τη ρόδα του Kristoff. Ο Mark ερχόταν πολύ γρήγορα απο πίσω και δεν είχα χρόνο να αντιδράσω και να κάνω αριστερά. Ήρθε πάνω μου και πήγε προς τις μπαριέρες. Όταν μου είπαν μετά τον τερματισμό, ότι ο Mark είχε πτώση, πήγα κατευθείαν να δω τι κάνει. Είμαστε φίλοι και συναθλητές και τέτοιες πτώσεις είναι κάτι άσχημο. Ελπίζω ο Mark να αναρρώσει γρήγορα”.

Μια ώρα μετά το τέλος του εταπ βγήκε η απόφαση αποκλεισμού του, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ομάδα ανακοίνωσε την απόφαση της να διαμαρτυρηθεί επίσημα. Ο Mark Cavendish ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει λόγω των τραυματισμών του.

Η Bora – Hansgrohe, που πολιορκείται για δηλώσεις απο δημοσιογράφους, είπε στους αθλητές της να μην κάνουν δηλώσεις. Επίσημα, η ομάδα θα εκδόσει ένα δελτίο τύπου λίγο πριν την έναρξη του 5ου εταπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πότε είναι η κατάλληλη ώρα της ημέρας για προπόνηση;

Είναι καλύτερο να κάνουμε ποδήλατο νωρίς το πρωί, να κάνουμε μια βόλτα πριν το μεσημεριανό…