Χρήστος Βολικάκης – Η ΕΟΠ λες και άλλαξε το καταστατικό της αφαιρώντας ότι έχει σχέση με το άθλημα

Ακόμα μια απόπειρα του Χρήστου Βολικάκη, για να συμμετέχει στο αγαπημένο του αγώνισμα και ακόμα μια φορά, η ίδια απαξιωτική συμπεριφορά από την ελληνική πολιτεία και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Φαίνεται, η άσχημη εικόνα την τελευταία φορά που “ακυρώθηκε” η συμμετοχή του στην Λευκορωσία, δεν άγγιξε κανέναν υπεύθυνο…

Λίγο ώρες, πριν την αναχώρηση του για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, παραθέτουμε τις τελευταίες του σκέψεις:

Για ακόμα μια φορά έφτασε η ώρα να ταξιδέψω προς ένα προορισμό αγαπημένο, για μια συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από το 2005 και μέχρι σήμερα ανελλιπώς ακολουθώ το ίδιο δρομολόγιο με ευτυχή κατάληξη τις περισσότερες φόρες αφού οι κόποι μου ευοδώνονται. Αυτή τη φορά όμως είμαι γεμάτος σκέψεις που μονό καλό δεν μου κάνουν, ποιον άραγε να απασχολεί αυτό το θέμα. Χίλια μύρια προβλήματα υπάρχουν που αν τα απαριθμήσω κινδυνεύω να γίνω γραφικός.

Θα τονίσω όμως πως αυτή η χρόνια είναι η χειρότερη από κάθε άλλη , αυτή τη φορά δεν λειτούργησε τίποτα έστω και ελάχιστα. Η ΕΟΠ τον τελευταίο χρόνο είναι παντελώς απούσα λες και άλλαξε το καταστατικό της αφαιρώντας ότι έχει σχέση με το άθλημα. Δεν κατάφερε να βρει έστω κάποιο χορηγό για να καλύψει μέρος του οικονομικού κομματιού βοηθώντας τους αθλητές να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές ανελαστικές υποχρεώσεις , κάτι που το έκαναν εκείνοι με δικά τους χρήματα, Χωρίς πρόγραμμα , χωρίς δυνατότητα για προπόνηση στο Ποδηλατοδρόμιο αφού το χειμώνα ως γνωστόν το εν λογά στάδιο είναι κατάλληλο μονό για κατάψυξη.

Κάποιοι είπαν για αλλαγή Διοίκησης μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα όπερ και αγένωτο ,άλλος πρόεδρος ,άλλος ταμίας άλλος γραμματέας αλλά και πάλι δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα , δηλαδή η επιχορήγηση ενώ ο χρόνος τρέχει και τρέχει με μεγάλη ταχύτητα εις βάρος των αθλητών και του αθλήματος γενικότερα.

Μιλήσαμε και με τον Υφυπουργό τον Κύριο Βασιλειάδη. Πήραμε κάποιες υποσχέσεις αλλά ακόμα περιμένουμε και περιμένοντας τελειώνει ο ποδηλατικός χρόνος, αραιώνει ο ποδηλατικός κόσμος ,οι επίλεκτοι αθλητές λιγοστεύουν.

Όλα αυτά με αναγκάζουν για μια ακόμα έκκληση προς τον Υφυπουργό αθλητισμού: Γιατί κύριε Υφυπουργέ δεν μας βοηθάτε εμάς τους αθλητές; τι κάναμε για να πληρώνουμε τόσο βαρύ τίμημα; σε τι μπορεί να φταίμε; Εάν η ΕΟΠ για τους οποίους λόγους που εσείς γνωρίζετε πρέπει να υποστεί αυτή την δοκιμασία της μη επιχορήγησης, εμάς γιατί πρέπει να μας παρασύρει αυτή η στέρηση;

Άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την Ολυμπιάδα. Χωρίς την συμμέτοχη μας σε αγώνες, πως θα πετύχουμε πρόκριση , πως θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να σηκώσουμε την σημαία μας όσο ποιο ψηλά γίνεται;

Το ότι αντέχω ακόμα και συνεχίζω να ελπίζω, το οφείλω στους χορηγούς μου που αυτό το χρόνο στάθηκαν διπλά μου σηκώνοντας το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος. Με βοήθησαν να υλοποιήσω ένα μεγάλο μέρος του απαιτητικού προπονητικού προγράμματος, καθώς επίσης και να λάβω μέρος σε κρίσιμους αγώνες που με έφεραν πολύ ψηλά στην Παγκόσμια κατάταξη.

Θέλω επίσης να αναφερθώ και στην ΕΙΕ και στην πολύτιμη βοήθεια της κάθε φορά που την χρειάστηκα. Υπόσχομαι στον πρόεδρο κ Σπ. Καπράλο ότι θα τιμήσω την θέση του μέλους στην επιτροπή αθλητών που μου εμπιστεύτηκαν και θα την υπηρετήσω με συνέπεια.

Συνέχισε δυνατά Χρήστο, έχεις την υποστήριξη όλων μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα αναψυκτικά;

Όλοι αναζητάμε ένα παγωμένο αναψυκτικό, στη μέση μιας καλοκαιρινής προπόνησης. Όμως μακροπ…