Χρήστος Βολικάκης – “Χορεύοντας” με τους λύκους

Η “μοναχική” προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή, Χρήστου Βολικάκη στην διεκδίκηση ποδηλατικών τίτλων με τα ελληνικά χρώματα, συνεχίζεται. Χωρίς την υποστήριξη του κράτους – όπως θα έπρεπε να γίνεται κανονικά – και με την υποστήριξη των λίγων χορηγών και φίλων.

Αυτήν την φορά, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Γλασκώβη, χωρίς την παρουσία κάποιου υπεύθυνου για την μεταφορά των αποσκευών, πολλά πράγματα χάθηκαν…

“Πλέον μετά από πολλές ημέρες καταλάβαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν οι αποσκευές μας. Σήμερα ξεκινάνε οι αγώνες εδώ στην Γλασκωβη.

Αύριο αγωνίζομαι στο αγώνισμα του scratch προσπαθούμε πλέον να βρούμε λύσεις ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε αύριο στην σειρά εκκίνησης καθώς πολλά από τα ανταλλακτικά – είναι μέσα στις αποσκευές μας , επίσης ρούχα, χρήματα κτλπ ευτυχώς οι κούτες με τα ποδήλατα ήρθαν.

Ήδη μας έχουν βοηθήσει οι Γάλλοι, οι Άγγλοι σε κάποια ανταλλακτικά, ευτυχώς η εταιρία Bioracer μας έστειλε με την ομάδα του Βελγίου κάποια αγωνιστικά φορμακια με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, και σίγουρα μας έχουν βοηθήσει αρκετοί άνθρωποι από την Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς ειλικρινά.

Ήρθαμε σε αυτό το πανευρωπαϊκό για να διεκδικήσουμε κάποιο μετάλλιο μετά από όλα αυτά που πέρασαμε και συνεχίζουμε να περνάμε δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, τόσες μέρες χωρίς καν να κάνουμε προπόνηση.

Αλλά ευελπιστούμε πως ακόμα και μετά από όλες αυτές τις ατυχίες θα δώσουμε το παρόν στην εκκίνηση και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!!

Άλλωστε έχουμε δώσει την υπόσχεση μας πως θα αγωνιστούμε για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που έφυγαν από κοντά μας με αυτόν τον άδικο τρόπο και θα το κάνουμε.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας με τα μήνυματα σας πραγματικά.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…