Χρήστος Βολικάκης – Απογοήτευση και αγανάκτηση!

ΟΈλληνας πρωταθλητής, με την πολύ καλή φετινή του πορεία στο Παγκόσμιο κύπελλο πίστας στην Πολωνία και μετά στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλώνει απογοητευμένος για την έλλειψη οικονομικής βοήθειας απο την Ελληνική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την Ε.Ο.Π
Φτάσαμε στο έσχατο σημείο να ικετευουμε για την ποδηλατική μας επιβίωση.

Λιγόστεψαν οι πιθανότητες για τη συμμετοχή στα επόμενα παγκόσμια κύπελλα που οδηγούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση στην Ολυμπιάδα.

Η μέχρι τώρα πρωτιά που αποκτήθηκε με θυσίες στους αγώνες που προηγήθηκαν μάλλον θα χαθεί. Το όνειρο ίσως να μείνει όνειρο και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει και με ποιό τρόπο να συγκινησουμε τους υπεύθυνους για να αλλάξουν την ρότα του καραβιού.

Περιττό να πω ότι η νέα ποδηλατική φουρνιά αφανίζεται μπροστά στο αδιέξοδο που προκάλεσε η παγερή και αδιάφορη αντιμετώπιση των υπευθύνων.

Όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό πάρα τις συναντήσεις που είχαμε κατά καιρούς με τους αρμόδιους και τις υποσχέσεις που πήραμε αλλά δεν υλοποιήθηκαν.

Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο από καταβολής ομοσπονδιών σαν αυτό που περνάμε τον τελευταίο χρόνο στην Ε.Ο.Π. Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου ότι πρέπει να στερηθούμε τα πάντα για να πετύχουμε στόχους που αυτή την στιγμή με αυτές τις συνθήκες φαντάζουν άπιαστοι.

Προσεύχομαι μόνο να έχει ο Θεός γέρους τους ανθρώπους που με στηρίζουν #euroinsgr#stoiximan γιατί διαφορετικά η καριέρα θα λήξει πρόωρα.

Αναγκάζομαι για μια ακόμα και ίσως να είναι η τελευταία να εκφραστώ με απελπισία και εύχομαι να μην γίνουν και τα λόγια μου, λόγια που θα τα πάρει ο άνεμος.

Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν άλλο βάρος φτάνει πια σταματήστε επιτέλους αυτή την τιμωρία.

Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, σύντομα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πρόγραμμα επιθεώρησης Shimano και στην Ευρώπη

Το πρόγραμμα επιθεώρησης και αντικατάστασης για δισκοβραχίονες Hollowtech II 11 ταχυτήτων …