Χρήστος Βολικάκης – “Χρυσός” στο Παγκόσμιο της Νέας Ζηλανδίας

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Χρήστο Βολικάκη. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του σκρατς, στον 5o αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου πίστας που διεξάγεται στη Νέα Ζηλανδία.

Χρήστος Βολικάκης - "Χρυσός" στο Παγκόσμιο της Νέας Ζηλανδίας

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση στο Κέιμπριτζ και άφησε πίσω του τον Ελβετό Τέρι Σιρ και τον Αυστριακό Στεφάν Μέντζερ. Με την νίκη του αυτή, ανέβηκε στην 3η θέση στο αγώνισμα του σκρατς. Οι διαφορές όμως είναι μικρές, με τον 1ο της κατηγορίας Βιτάλι Ίρβιν με 1075 βαθμούς, με 2ο τον Αυστριακό στους 1030 και 3ο το Βολικάκη στους 900 βαθμούς.

Σήμερα ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε:

“Με την πρώτη θέση στο αγώνισμα του σκρατς, με την 4η θέση στο Όμνιουμ μια ανάσα από το μετάλλιο , αλλά και με την πρώτη θέση στη γενική των παγκόσμιων κυπέλλων στο αγώνισμα του Όμνιουμ ολοκληρώθηκε στην όμορφη Νέα Ζηλανδία το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο!!!!

Αύριο θα αναχωρήσουμε για το έκτο και τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο στο Χονγκ Κονγκ, πλέον ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρω να είμαι ο νέος Κυπελλούχος Κόσμου για το 2018 / 2019.
Το Τόκυο πλησιάζει…

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα μηνύματα σας , ειλικρινά μου δίνουν τεράστια δύναμη να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Trans Pyrenees No3 – Βίντεο

Κάθε χρόνο, η ιστορία του να διασχίζεις τα Πυρηναία, να κυλάς με την μεταβλητότητα του κλί…